Kontakt

Företaget bakom Creators heter Noboxsolutions AB och arbetar med grafisk produktion och webbutveckling, men även med marknadsföring med fokus på internetmarknadsföring. Om du vill läsa mer om Noboxsolutions, gå in på: www.noboxsolutions.se


christian
Christian Paulson

Telefon: 073-026 7410

E-post: christian@noboxsolutions.se

Om Christian
Med en bakgrund som egenföretagare (och egen företagare). Sedan 2004 har Christian hunnit testa på det mesta med att driva företag. Han är utbildad programmerare, webbdesigner, projektledare och lärare.

Christian älskar att bolla idéer med företagare och att reda ut hur Noboxsolutions kan hjälpa företagare att skaffa fler kunder och tjäna mer pengar på sina idéer.

Hör av dig till Christian om du vill veta mer om hur vi kan få ditt företag att blomstra.


anna
Anna Ociansson

Telefon: 070-769 9710

E-post: anna@noboxsolutions.se

Om Anna
Anna förgyller kontoret med gott humör. Hennes skratt är något man minns.

Som utbildad kommunikatör har hon en passion för grafisk profil, text och layout.Vill du ha en professionell trycksak så som till exempel folder, broschyr eller flyer, då är det Anna som du ska ta kontakt med. Hon förmedlar dina önskemål till vårt nätverk Creators så att du får flera olika layoutförslag att välja bland.

Vill du ha en trycksak på express eller utformad genom en tät kontakt med oss på kontoret, så gör Anna den komplett med allt från bildredigering och textbearbetning till layout och design.