Om Creators

Creators har som idé att hjälpa företag, stora som små, att få professionella grafiska produktioner till vettiga priser. Vi arbetar med alla former av design, layout, webbdesign, trycksaksproduktion m.m. Även en del annorlunda uppdrag kommer in som omslag för böcker, design av möbler, framtagande av företagsnamn. Tänk själv vad över 1 000 frilansande designers kan åstadkomma!

Basen i Creators består av våra frilansande designers som har kunskaper inom vitt skilda områden och som utför de uppdrag som vi får in. Processen på Creators är tydlig och kan sammanfattas såhär:

  1. Ett företag tar kontakt med någon av Creators säljare.
  2. Tillsammans tar vi fram en kravspecifikation på den design ni behöver, det innefattar er verksamhet, er målgrupp, speciella önskemål m.m.
  3. Företaget bestämmer projekttid och vilket pris de vill betala för produktionen. Säljaren är naturligtvis med och hjälper till i det här steget och berättar vilket resultat man kan förvänta sig för en viss budget.
  4. Projektet startar, företaget får en länk till Creators projektrum där de i realtid kan följa alla bidrag som kommer in och vara med och kommentera. Säljaren finns alltid till hands för eventuella frågor.
  5. När projektet gått ut väljer företaget det förslag som de gillar bäst.
  6. Företaget får alla filer, original och andra format som de kan behöva och en faktura på den överenskomna ersättningen.

Creators drivs av Creators nordic design AB som geografiskt finns i Karlstad, men har kunder över hela landet.